Spørsmål og svar om vippe-extension

web klassisk

OM VIPPE-EXTENSION

Informasjon til klienten.

Hva er øyenvippeextension?

Øyenvippe Extensions er en populær behandling med produkter som forlenger og fortykker utseendet på dine naturlige vipper. Ett og ett hårstrå av syntetiske øyenvipper som er buet for å gjenskape et naturlig utseende på dine øyevipper, brukes til å lime på en om gangen for å lage vakre lange og fyldige vipper. Øyenvippe Extensions er perfekt for spesielle anledninger, for å slippe maskara eller bare for å fremheve dine øyne.

 

Hvordan vil de se ut?

Når øyenvippe extension er påsatt riktig ser de og føles helt naturlige, bare mye fyldigere og lengre enn dine egene.

 

Gjør prosedyren vondt?

Nei, du vil ligge komfortabelt på en behandlingsbenk med øynene lukket. Mange kunder sovner faktisk  under prosedyren.

Hvor lang tid vil det ta å sette på øyenvippe extension?

Tiden det tar for øyenvippe extension er normalt  1 ,5 til 2 timer hos en erfaren. Hvis du går til en nylig sertifisert det kan ta opp til tre timer.

 

Hvor lenge varer de?

Når du har tatt vare på vippene på riktig måte (se notat for hvordan ta vare på vippe extension) , vil øyenvippe extension vare lenge. Naturlig vekst syklus av øyevippene er ca 45 til 90 dager. Noen extension kunne holde i to måneder, men da vill det selvsagt være en god del ettervekst. Touchups kreves hver 2-4 uker. Erfaringsmessig variere dette basert på daglige aktiviteter og styrken av kundens naturlige vipper.

 

Hva skal til for å opprettholde standaren på øyenvippe-extension?

Jeg anbefaler å få en touch up hver 2 -4 uker. Hvis du venter for lenge med dine øyenvippe extension vil de falle av, og du vil trenge ett nytt komplett sett. Dine naturlige øyenvipper faller av hver 45 – 90 dager på grunn av naturlig vekstsyklus og er naturligvis erstattet med framveksten av en ny øyevippe. Andre faktorer som eksponering for damp eller berøring av øynene kan forkorte levetiden på extensionet. En touch up er nødvendig for å fylle ut noen extensionsom har falt ut. Oppfriskning tar gjennomsnitt 30 minutter til en time.

Kan jeg bruke mascara med øyenvippe-extension?

Ja, selv om maskara er egentlig ikke nødvendig siden disse extensionene faktisk gir en illusjon av maskara, kan det være ønskelig om det begynner å bli tynt. Det må imidlertid bare være vannbasert. Vannfast maskara eller noen form for oljebasert maskara kan løse opp limet og forkorte levetiden på extensionet og forårsaker at dem vil falle ut raskere. Invester i maskara som er designet for øyenvippe extension  er mye bedre for limet, men vil fortsatt anbefalt at det bare brukes til tuppene av vippene, ikke på bunnen hvor det meste av limet er. Du må også være veldig forsiktig når du vasker av maskara. Bruk kun oljefri øye makeup remover å vaske av maskara, en oljebasert remover vil føre til at bindingene i limet svekkes og extensionet faller av raskere.

Tåler mine Extensions å bli våt?

Ja, jeg bruker ett spesielt apparat som umiddelbart herder vippene. Dette gjør at du kan dusje, trene etc samme dag. Limet jeg bruker er vanntett og gir deg mulighet til å dusje, bade, trene osv.

 

Kan jeg ta permanent vippebøy med øyenvippe-extension?

Bruk av mekaniske øyenvippe curlers på øyenvippe extension vil skade extensionet og muligens din egen naturlige vipper så lenge du har extension på. En spesiell oppvarmet krølltang kan benyttes til å løfte bunnen av vippene.

Hvordan velger jeg hvilken form og lengde på extensionen?

Øyenvippe extension er tilgjengelig i et bredt spekter av lengder og tykkelser. Jeg tar normalt en konsultasjon med klientene først for å se hva slags stil de er interessert i, men lengden og tykkelsen på din naturlige vippe vil være en stor faktor i hvilken størrelse / type extension jeg bruker. Noen med veldig fine og korte vipper vil ikke være i stand til å oppnå så dramatisk effekt som enn som har mye fyldigere og sterkere naturlige vipper. Jeg vil anbefale den beste typen extension som passer dine vipper. Uansett hvilket sett du velger vil de se og føles veldig naturlig.

AV KATRINE CARLIE

<photo id=»0″ /><photo id=»4″ /><photo id=»5″ />

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest