Treningsdag med lærer
10:00 til 15:00 - 19. oktober 2022
Lash Bar Akademiet, Nedre gate 2, 0551 Oslo Se veibeskrivelse

Velkommen til Lash Bar Akademiet i Oslo – Dine Treningsdager som Sertifisert Bryn eller Vippeteknikker!

Vi er stolte av å tilby spesielle treningsdager for elever som ønsker å ta sin lidenskap til et nytt nivå. Våre treningsdager er en unik mulighet til å få praktisk erfaring, veiledning fra eksperter og bygge tillit i ditt fagfelt.

Her er hvorfor våre treningsdager skiller seg ut:

1. Hands-on Opplæring: Våre treningsdager er designet for å gi deg praktisk opplæring og erfaring. Du vil få muligheten til å jobbe direkte med modeller og bruke teknikkene du har lært i klasserommet. Dette gir deg verdifull erfaring og bygger din selvtillit som teknikker.

2. Veiledning fra Eksperter: Våre erfarne instruktører vil være til stede for å veilede deg gjennom hele prosessen. De vil gi deg personlig oppmerksomhet, gi deg nyttige tips og triks, og hjelpe deg med å forbedre dine ferdigheter. Vårt mål er å hjelpe deg med å nå ditt fulle potensiale som en dyktig bryn eller vippestylist

3. Mangfoldige modeller: Under våre treningsdager vil du ha muligheten til å jobbe med en rekke forskjellige modeller. Dette inkluderer ulike øyenformer, øyenvippe-typer og preferanser. Dette mangfoldet vil gi deg verdifull erfaring med å tilpasse behandlinger og skape tilfredsstillende resultater for alle kundene dine.

4. Bygg ditt Nettverk: Våre treningsdager gir deg også muligheten til å møte andre elever og profesjonelle i bransjen. Du kan utveksle kunnskap, dele erfaringer og bygge et sterkt nettverk av likesinnede. Dette kan åpne dører for fremtidige samarbeid og karrieremuligheter.

5. Fortsettende Støtte: Vårt engasjement for din suksess stopper ikke etter treningsdagene. Vi tilbyr kontinuerlig støtte og veiledning for våre elever. Du vil ha tilgang til ressurser, oppdateringer om bransjetrender og muligheten til å delta på videreutdanningsprogrammer. Vi er her for å hjelpe deg med å trives som en sertifisert Bryn eller vippestylist.

Ta skrittet mot en vellykket karriere som Bryn eller vippestylist ved å delta på våre treningsdager hos Lash Bar Akademiet i Oslo. Meld deg på i dag og begynn din reise mot å bli en ekspert

Kursleder

  • Katrine Carlie
  • Gründer av Lash Bar AS og Lash Bar Akademiet AS. Er hovedlærer ved Lash Bar Akademiet. Utdannet frisør, hudpleier, makeup artist, negledesigner, samt syv sertifiseringer som lærer innen vipper og bryn. Hun opptrer bl.a. som dommer i vippe-extension i flere land som Norge, Danmark, Sverige, Tyskland og Australia. Hun har selv utdannet flere av Norgesvinnere i NM vipper og jobbet som lærer innen vippe-extension, vippeløft og brynstyling siden 2013.
  • 90046782
  • kurs@lashbar.no

Tidskjema

  • 10:00 - 15.00 : Treningsdag med lærer

Exporter

Kurssted

Del våres kurs