One Shot Lash Lift, Master Class. Elleebana
10:00 til 16:00 - 24. april 2020
Lash Bar Akademiet, Nedre gate 2, 0551 Oslo Se veibeskrivelse

Vi er stolte over å kunne tilby deg en unik mulighet til å forbedre dine ferdigheter og berike din karriere innen skjønnhetsbransjen. Som en ledende aktør innen øyenvippebehandling presenterer vi med stolthet vårt One Shot Lash Lift-kurs fra Elleebana.

(NB Kurs i helger inngår ikke i 2,3 eller 6 mnd utdannelse)

Vårt kurs i One Shot Lash Lift er designet for å gi deg den nødvendige kunnskapen, ferdighetene og ekspertisen til å utføre enestående vippebehandlinger som vil imponere dine kunder. Ledet av vårt dyktige team av sertifiserte instruktører, vil kurset ta deg gjennom grundig opplæring i den innovative Elleebana-teknikken.

Ved å delta på kurset vil du lære de nyeste teknikkene og bransjestandardene for å skape fantastiske resultater. Med One Shot Lash Lift kan du oppnå øyeblikkelige løftede og vakre vipper uten behov for vippeextensions. Dette er en revolusjonerende behandling som gir dine kunder en øyeblikkelig transformasjon og et naturlig, forbedret utseende.

Vi forstår viktigheten av å ha tillit til de produktene du bruker i ditt arbeid. Derfor samarbeider vi tett med Elleebana, et anerkjent merke innen vippebehandling, for å sikre at du får tilgang til de beste produktene på markedet. Med One Shot Lash Lift-kurset vil du bli introdusert for Elleebanas høykvalitetsprodukter, som er spesielt utviklet for å gi langvarige resultater og skånsom pleie for vipper.

Ved å fullføre kurset vil du ikke bare utvide ditt faglige repertoar, men også styrke din kompetanse og øke din verdi som skjønnhetsekspert. Med en sertifisering i One Shot Lash Lift vil du kunne tilby en ettertraktet behandling som vil tiltrekke seg nye kunder og styrke forholdet til dine eksisterende klienter.

Ta skrittet mot suksess og bli en ekspert på One Shot Lash Lift med vårt kurs fra Elleebana. Vi er her for å støtte deg gjennom hele reisen og hjelpe deg med å nå nye høyder innen skjønnhetsbransjen.

Bli med oss og oppdag en verden av muligheter med One Shot Lash Lift!


Hva gjør Elleebana vippeløft?

Prosedyren tar ca 20 minutter og utføres i 2 enkle trinn.
Vårt vannbaserte lim som inneholder bla keratin og biotin fester øyevippene på silikonskjoldet og skaper en bøyning. Du kan velge mellom flere forskjellige bøy.
Elleebana strong hold lim er 10% sterkere i holdbarheten og er eneste limen i verden som er tilsatt næring med Biotin og Keratin.

Vi anbefaler at du fullfører prosedyren med vippe farge.
Bare en 20 minutters profesjonell behandling er alt som trengs for å levere en nydelig vippeløft resultat.
Effekten vises umiddelbart og holder opptil 6-8 uker!

Elleebana bruker silikonskjold i stedet for tradisjonelle puter/ruller for å gi mer av en løfte effekt fra bunnen av øyenvippen.
Våre brukervennlige produkter som er enkle å bruke, inneholder alt du trenger for å gi kundene dine ett perfekt vippeløft hver gang.

Engangsdosene er både hygieniske og praktiske.
Du får 15-30 behandlinger fra et enkelt sett, slik at du kan tilby kundene dine en førsteklasses service, med absolutt ingen avfall.


HVORFOR VELGE ELLEEBANA?
✔  Raskere behandlings teknikker KUN 20 minutters behandlingstid!
✔  Behandlingen tillater perfekt posisjonering av vipper på silikonskjold og gir best mulig resultat
✔  Velg mellom flere bøy med våre resirkulerbare silikon skjolds
✔  Behandlingen er behagelig for kunden
✔  Behandlingen gir inntrykk av lengre vipper
✔  Behandlingen kan brukes til å rette eller løfte kundens vipper
✔  Overlegen formulering med balsamerende og skånsom effekt
✔  Minimalt med etter pleie!
✔  Svøm, dusj og lek uten hindring
✔  Passer til korte så vel som lange vipper
✔  Lett å bruke, engangsdoser – hygienisk – minimalt med avfall
✔  Alle produktene i kittet kan kjøpes separat

 


INFORMASJON
Pris: kr. 6500,- Dele opp betaling med KLARNA her:https://lashbar.no/butikk/kitt-inkludert-kurs-elleebana-vippeloft/
Varighet: 1 dag med masse «hands on training» på 2 modeller
Kurset inkluderer også basic opplæring i farge av vipper og farge teknikk.

Inkluderer startkit til en verdi av 2000 kr og ettertraktet diplom

Kursene holdes i våre lyse og lekre lokaler i nærheten av Vulkan på trendye Grünerløkka i Oslo.


 

Kursleder

  • Frida Pannberg
  • Frida Pannberg begynte sin fartsfylte karriere som makeup artist og fanget raskt oppmerksomheten i bransjen. Med sin ekspertise og kreativitet har hun bidratt til store internasjonale kampanjer og arbeidet med noen av Norges mest kjente ansikter. Med en lidenskap for skjønnhet og detaljer, dykket Frida videre inn i verdenen av vipper og bryn, og videreutviklet sin kunnskap innen salongdrift. Innen kort tid, på bare fire år, lanserte hun tre suksessrike egeneide salonger. Senere tok hun steget inn i rollen som daglig leder for Beauty Studio 23, og omformet den til en prisbelønnet kjede på rekordtid. Hennes engasjement og kunnskap har også gjort henne til en ettertraktet lærer for Elleebana, hvor hun stolt har tjent som ambassadør i to år.

Fasiliteter:

  • Vi tilbyr: Kaffe, Te og noe småsnacks
  • Butikken i nærheten: Kiwi, Mathallen, Espresso House etc.

Exporter

Kurssted

Del våres kurs