Bryn og Vippestylist
Hele dagen -1. oktober 2022
Lash Bar Akademiet, Nedre gate 2, 0551 Oslo Se veibeskrivelse

 


Kickstart Din Karriere som Bryn- og Vippestylist! Meld Deg På Vårt 6-måneders Utdannelsesprogram med Oppstart fra August!

Drømmer du om å bli en ekspert innen bryn- og vippestyling? Ønsker du å lære de mest avanserte teknikkene og ta din skjønnhetskunnskap til nye høyder? Da er vårt 6-måneders utdannelsesprogram som bryn- og vippestylist det perfekte valget for deg!

Her er hvorfor vårt program er den ultimate veien til suksess:

1. Omfattende Opplæring: Vårt 6-måneders utdannelsesprogram er nøye utviklet for å gi deg en grundig forståelse av både bryn- og vippestyling. Du vil lære alt fra formforming og fargelegging av bryn til klassisk og volum vippeextension. Våre erfarne instruktører vil veilede deg gjennom hvert trinn og sørge for at du utvikler deg til en ekspert.

2. Praktisk Erfaring: Vi tror på hands-on læring, og vårt program gir deg rikelig med muligheter til å praktisere dine ferdigheter. Du vil jobbe med virkelige kunder og få verdifull erfaring i en trygg og støttende læringsmiljø. Dette vil gi deg selvtillit og tillit til å utføre profesjonelle behandlinger når du går ut i bransjen.

3. Karriereforberedelser: Vårt utdannelsesprogram fokuserer ikke bare på tekniske ferdigheter, men også på å forberede deg på en vellykket karriere. Du vil lære om salgs- og markedsføringsstrategier, kundeservice og bedriftsdrift. Vi vil utruste deg med nødvendige verktøy og kunnskap for å bygge din egen vellykkede virksomhet eller jobbe i etablerte salonger.

4. Sertifisering og Støtte: Ved fullføring av vårt utdannelsesprogram vil du motta en ettertraktede sertifisering som bryn- og vippestylist. Dette vil gi deg troverdighet og åpne dører til spennende karrieremuligheter. I tillegg vil du få løpende støtte og veiledning fra vårt team, selv etter at du har fullført programmet.

5. Oppstart fra August: Vår neste opptaksperiode starter i august, så det er ingen tid å miste! Sikre deg din plass i programmet og begynn din reise mot suksess som bryn- og vippestylist. Våre plasser er begrenset, så sørg for å melde deg på nå for å sikre din plass!

Meld deg på vårt 6-måneders utdannelsesprogram som bryn- og vippestylist med oppstart fra august, og ta det første skrittet mot en strålende karriere innen skjønnhetsbransjen! Besøk vår hjemmeside for mer informasjon og påmelding.

Grip muligheten og realiser din drøm

.

Hvordan fungerer denne kurs-pakken?

Vi har lagt opp til at den enkelte elev kan styre dette litt ut i fra eget tidsskjema og tempo. Hver mnd repeteres de samme klassene i vårt Akademi. Dette gjør at deltager kan selv bestemme hvilke klasser som passer best og når. Du kan også velge gå en klasse om igjen uten ekstra kostnad om du opplever faget utfordrende.

Innen seks mnd skal du bestå fem fag. Du kan velge å fokusere på ett fag i mnd eller gjøre klassene ferdig fortere om du ønsker det.  Du har også inkludert 24 treningsdager hvor du trener med en lærer. Det viktigste er at du føler du mestrer fagene, og det er her vi hjelper deg på vei.

For å starte så booker du selve kurspakken. Den starter alltid den 1. i hver mnd, men vi kan starte så fort du er påmeldt. Deretter registrerer vi deg og du er klar. Du benytter vår kurskalender, og booker deg inn på de klassene som tilhører pakken, når du ønsker å gå de.
Kom gjerne på besøk eller ta en tlf til oss om du ønsker mer innføring i dette eller ett besøk.

Dette er privatist-kurs og er lagt opp til at du skal kunne kurse deg og ha muligheten til å jobbe/studere ved siden av om du må det.
Akademiet er ditt i seks mnd og du kan bruke Akademiet til å trene det du trenger for å nå ditt mål og vi bistår deg hele veien.
Ta kontakt med oss på kurs@lashbar.no for en større presentasjon av denne pakken.

Hvordan melder jeg meg på?
Du melder deg på ved å trykke på BOOK NÅ

Deretter mottar du en Mail med en presentasjon av skolen.

Vi kan også avtale visning på skolen vår om du ønsker se deg rundt.

Noen spørsmål? Send oss mail til kurs@lashbar.no


INFORMASJON
5 kurs, 24 treningsdager

Samlet sum: kr. 45.250,- (Total verdi: 57900, du sparer 12650,-)

Dele opp betaling via KLARNA BETAL VIA KLARNA

Vi har også god erfaring med NAV om du kommer via de. Bare ta kontakt med oss.

Varighet: opp til 6 mnd.
Alle kursene kommer med ett skolekit med produkter til flere titalls behandlinger.
Evige rabatter i nettbutikk samt oppfølging.
Blir ettertraktet i skjønnhetsbransjen.

Kursene holdes i våre lyse og lekre lokaler i nærheten av Vulkan på trendye Grünerløkka i Oslo.


Om du trenger ekstra trening under veis, så hjelper vi deg med det.
Du har også muligheten til å delta på de samme kursene flere ganger om du føler du trenger repetisjon.
Utdannelsen er av International standard og du kan jobbe hvor du vil i verden innen skjønnhetsbransjen etter endt kurs.Teoretisk & Praktisk innhold
Her vil du følge programmet til de forskjellige kursene som er satt opp.

Se under:

 •  Klassisk Grunnkurs Lvl 1
 • Volume Vippeeextension Lvl1
 • Elleebana Vippe-løft
 • Elleebana Brow Lamination
 • How To Brow

Kursleder

 • Katrine Carlie
 • Gründer av Lash Bar AS og Lash Bar Akademiet AS. Er hovedlærer ved Lash Bar Akademiet. Utdannet frisør, hudpleier, makeup artist, negledesigner, samt syv sertifiseringer som lærer innen vipper og bryn. Hun opptrer bl.a. som dommer i vippe-extension i flere land som Norge, Danmark, Sverige, Tyskland og Australia. Hun har selv utdannet flere av Norgesvinnere i NM vipper og jobbet som lærer innen vippe-extension, vippeløft og brynstyling siden 2013.
 • 90046782
 • kurs@lashbar.no

Fasiliteter:

 • Vi tilbyr: Kaffe, Te og noe småsnacks
 • Butikken i nærheten: Kiwi, Mathallen, Espresso House etc.

Exporter

Kurssted

Del våres kurs