Brow Henna Elleebana
10:00 8. juni 2020 til 16:00 6. august 2020
Lash Bar Akademiet, Nedre gate 2, 0551 Oslo Se veibeskrivelse

Vi er glade for å presentere kurs i Elleebana Brow Henna, en innovativ teknikk for brynfarging. Dette kurset gir deg muligheten til å mestre kunsten å skape vakkert definerte bryn med en naturlig og langvarig effekt. Bli med oss og oppdag en ny dimensjon innen brynpleie! Elleebana Brow Henna: Elleebana Brow Henna er en avansert brynfargingsteknikk som bruker spesielt formulert hennafarge for å gi brynene en imponerende definisjon og fylde. Henna er et naturlig fargestoff som er skånsomt mot huden og gir et varig resultat. Med dette kurset vil du lære å tilpasse fargevalg og teknikker for å oppnå skreddersydde resultater som fremhever kundens ansiktstrekk på en naturlig måte.

Fordeler med å ta kurs i Elleebana Brow Henna:

1. Omfattende opplæring: Vårt kurs i Elleebana Brow Henna gir deg grundig opplæring i teknikken fra erfarne instruktører som er sertifiserte av Elleebana. Du vil lære alt fra fargeblanding og produktapplikasjon til design og forming av bryn. Vår opplæring gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for å oppnå imponerende resultater for dine kunder.

2. Naturlige og langvarige resultater: Med Elleebana Brow Henna kan du skape en naturlig effekt og langvarig farge på brynene. Hennafargen bidrar til å definere og fylle ut brynene på en måte som ser autentisk ut og varer i flere uker. Dette gjør at kundene dine kan nyte velpleide og definerte bryn over lengre tid.

3. Tilpasningsdyktig fargevalg: Elleebana Brow Henna gir deg muligheten til å tilpasse fargevalget for å matche kundens hudfarge, hårfarge og personlige preferanser. Du kan skape alt fra subtile og naturlige farger til mer dristige og definerte bryn, avhengig av kundens ønsker. Dette gir deg fleksibilitet til å tilfredsstille ulike kunders behov og preferanser.

4. Markedsføringspotensial: Etterspørselen etter brynbehandlinger har økt betydelig, og brynfarging med henna er en populær trend.

Ikke gå glipp av sjansen til å bli eksperten innen brynpleie med Elleebana Brow Henna. Meld deg på kursi dag og ta dine brynstjenester til nye høyder.


INFORMASJON
Pris: kr. 7500 kr

Varighet: 1 dag
Inkluderer startkit til en verdi av 2000 kr og ettertraktet diplom
– Produktene i kitet gir over 100 behandlinger-

Invitasjon til lukkede forum

Kursene holdes i våre lyse og lekre lokaler i nærheten av Vulkan på trendye Grünerløkka i Oslo.


 

Kursleder

  • Katrine Carlie
  • Gründer av Lash Bar AS og Lash Bar Akademiet AS. Er hovedlærer ved Lash Bar Akademiet. Utdannet frisør, hudpleier, makeup artist, negledesigner, samt syv sertifiseringer som lærer innen vipper og bryn. Hun opptrer bl.a. som dommer i vippe-extension i flere land som Norge, Danmark, Sverige, Tyskland og Australia. Hun har selv utdannet flere av Norgesvinnere i NM vipper og jobbet som lærer innen vippe-extension, vippeløft og brynstyling siden 2013.
  • 90046782
  • kurs@lashbar.no

Tidskjema

  • 10:00 - 17:00 :

Fasiliteter:

  • Vi tilbyr: Kaffe, Te og noe småsnacks
  • Butikken i nærheten: Kiwi, Mathallen, Espresso House etc.

Exporter

Kurssted

Del våres kurs